Om KTH Fyrot

Kungliga Tekniska Högskolans Fyrverkarsällskap, eller KTH Fyrot som vi i kort form kallar oss, är en pyroteknskt förening inom Tekniska Högskolans Studenkår (THS). Vi arbetar med att komponera färgsrpakande och stämningshöjande effekter till våra kunder för fest, diplomering och andra speciella tillfällen. KTH Fyrot riktar in sig på så väl traditionellt utomhusfyrverkeri som på inomhuseffekter och scenpyro. Vår förening har erfarenhet av de flesta typer av effekter och pjäser som man kan tänka sig. Och vi jobbar alltid nära med våra kunder för att se till att våra arrangemang är vackra, våra kunder nöjda, och framförallt allt allt sker på ett säkert vis.

Du som kund är välkommen att kontakta oss med jobbförslag, frågor eller för att få ett prisförslag för just ditt storslagna event.

Du som är intresserad av att bli pyrotekniker med oss får gärna kontakta oss. Vi letar alltid efter drivande eldsjälar, och inga förkunskaper är nödvändiga. Vi utbildar alla våra medlemmar både i teori och praktik.

För att kontakta KTH Fyrot fyll i formuläret med din fråga och dina kontaktuppgifter så återkommer vi så snart vi kan.